FYLDTE DADLER

FYLDTE DADLER:
– dadler
– peanutbutter
– mørk chokolade (jeg bruger på Vivani 92% sødet med kokossukker

Hvis du bruger dadler med sten, starter du med at fjerne dem forsigtigt. Ellers åbner du forsigtigt de halvskårne dadler og kommer fyldet deri, som i det her tilfælde er peanutbutter og mørk chokolade.

Prøv også at blande peanutbutter – eller en anden nøddesmør som eksempelvis mandel- eller hassselnøddesmør – op med lidt kakao, kanel, appelsin, appelsinskal, citron, vanilje eller lignende.
Eller kom en mandel eller nød i også. – Mandler/mandelsmør smager lidt som marcipan sammen med dadler og hasselnødder/hasselnøddesmør smager som nougat sammen med dadler og kakao eller chokolade.
Der er mange lækre muligheder – brug jeres fantasi. 🙂

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.