Glutenfrit stenalderbrød

Jeg har lige bagt dette helt fantastiske glutenfri rugbrød. Jeg fik opskriften på den messe, jeg var på i lørdags. Det er super sundt, nemt at lave og det smager virkelig godt – jeg er MEGA fan! 

GLUTENFRIT STENALDERBRØD:
– 150 g mandler
– 100 g sesamfrø
– 100 g hørfrø
– 100g solsikkekerner
– 150 græskarkerner
– 1 dl. rapsolie (jeg vil tro, olivenolie også er fint)
– 2 tsk. havsalt
– 3 spsk. hampprotein
– 3 spsk. chiafrø
– 2 spsk. brændenældemel (jeg købte en pose brændenælder, som jeg selv malede til mel og jeg brugte derfor 3-4 spsk., som ca. svarede til

   mængden, når de blev til mel).
– 6 æg

1. Mal mandlerne og brændenælderne til mel i en blender.

2. Hak græskarkernerne groft.
3. Bland alle de tørre ingredienser sammen (undtaget salt).
4. Pisk æg, olie og salt sammen og hæld massen sammen med kerneblandingen. Rør det godt sammen og kom dejen i rugbrødsform beklædt med bagepapir (jeg brugte et fad, der passede, da jeg ikke har en rugbrødsform).
5. Bages ved 160 grader varmluft i 70 min.
Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.