Græskar Chokolade Brownies

GRÆSKAR CHOKOLADE BROWNIES

– 400 gram hokkaido græskar (se afsnittet ?hjemmelavet græskarpuré)
– 4 æg
– 150 g sukrin gold
– 150 gram æblemos
– 2 spsk. kokosolie
– 50 gram kakaopulver
– 2 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. kanel
– En knivspids muskatnød
– 50 gram 92% chokolade (sødet med kokossukker)
– 1 tsk. bagepulver

1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn
2. Kom alle ingredienserne – undtaget chokoladen – i en blender og blend grundigt. Rør hakket chokolade i bagefter.
3. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

Hjemmelavet græskarpuré:
– hokkaido græskar

1. Tænd ovnen på 130 grader varmluft
2. Vask hokkaido græskaret grundigt.
3. Halver det og fjern kernerne med en ske.
4. Skær græskaret i både.
5. Bag dem i ca. en time ? til de er møre.
6. Lad bådene køle lidt af og fjern skrællen forsigtigt med en kniv ? jeg fjerner ikke al skrællen.
7. Blend græskar bådene med en stavblender ? tilsæt evt. en smule vand. OBS! Dette punkt behøves ikke i denne opskrift, da hele kagedejen skal blendes.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.