Grove gulerodsflutes

De her flutes er bare så lækre og kan bruges til næsten alt. 🙂
GROVE GULERODSFLUTES:
– 25 gram gær
– 4 dl. mælk – jeg bruger rismælk
– 1 dl skyr
– 1/2 dl. olivenolie
– 1 spsk. honning
– 2-3 tsk. salt
– 2 gulerødder
– 2 dl. Havregryn
– 1 dl. græskarkerner
– 1 dl. solsikkekerner
– 1 dl. hørfrø
– 1/2 dl sesamfrø
600-700 gram mel. Jeg brugte 300 gram rugmel og 300-400 gram fuldkornsspeltmel.1. Gæren opløses i mælken og olien og skyr, honning og salt tilsættes.
2. Herefter rives gulerødderne groft og røres i sammen med kerner og havregryn.
3. Rør melen i lidt ad gangen og ælt godt.
4. Dejen skal hæve et lunt sted i mindst en time og derefter formes til 3 flutes og efterhæve i 20-30 min.
5. Brødene sættes i en kold ovn der tændes på 200 grader og efterfølgende 15 min ved 225 grader.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.