Grove pølsebrød

GROVE PØLSEBRØD:
– 50 gram gær
– ½ dl olivenolie
– 2-3 tsk. salt
– 1 æg
– 2 spsk. honning
– ½ liter mælk
– 200 gram skyr
– 400 gram fuldkornsmel (jeg brugte rugmel, grahamsmel og fuldkorns speltmel).
– Ca. 350-400 gram hvedemel
1.Opløs gæren i lunken mælk
2. Rør derefter salt, honning, olie, skyr og æg i også.
3. Tilsæt fuldkornsmelet
4. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen. Dejen bliver ret klistret og behøver derfor ikke den store æltning.
5. Dejen stilles til hævning i minimum en time.
6. Bag pølsebrødene ved 230 grader i ca. 15 min.
Velbekomme. 🙂 

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.