Gulerodskage med flødeostglasur

GULERODSKAGE MED FLØDEOSTGLASUR:
Kage:
– 100 gram fedtreduceret mandelmel
– 150 gram sukrin gold
– 100 gram kokossukker
– 100 gram smagsneutral kokosolie
– 100 gram æblemos
– 400 gram gulerødder (revet)
– 4 æg
– 3 tsk. kanel
– 2 tsk. ren vaniljepulver
– 2 tsk. bagepulver
– 1/2 tsk. salt
– evt. 75 gram hakkede pekannødder

Flødeostglasur:
– 200 gram neutral flødeost
– 2 spsk. sukrin melis eller akaciehonning
– 1 tsk. citronsaft
– revet citronskal fra en øko citron
– 25 gram smagsneutral kokosolie
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

1. Tænd ovnen på 160 grader
2. Kom sukrin gold, kokossukker, æblemos og smagsneutral kokosolie i en skål og pisk det sammen med en elpisker.
3. Tilsæt æggene ét af gangen, imens du pisker.
4. Bland alle de tørre ingredienser sammen og vend det derefter i skålen med de andre ingredienser.
5. Bland de revne gulerødder og nødderne i dejen.
6. Kom kagedejen i en smurt form og bag kagen i ca. 60 min.
7. Bland alle ingredienserne til glasuren sammen og kom det på den afkølede kage.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.