Hjælp! Vores børn kravler ud af tremmesengen

Stephanie Fisker

Jeg har skrevet et blogindlæg om, hvor nemt det er at putte vores børn. Det kan du læse lige her: “Godnat og sov godt – og så gør de dét” – og når du så har gjort dét, kan du omskrive alt hvad du lige har læst til datid. Sådan var det nemlig lige præcis indtil Baldur fandt ud af, han kan kravle ud af tremmesengen.
Barnet har ellers sat stor ære i at komme under, over og gennem alting, men det var ligesom om, han havde glemt at prøve at kravle ud af sin seng. Altså indtil for nogle dage siden. Det resulterede i, at begge børn pludselig havde en fest med at kravle ud af sengen og løbe grinende ind i stuen til os andre – en opturs-ting som tydeligvis kun blev sjovere ved gentagelse. Altså for børnene, forståes. Det var som om, vi andre ligesom havde den modsatte opfattelse, da Elva og Baldur stor-grinende stod i stuen for 117. gang.

Vi håbede, at de ikke ville koble weekendsengen sammen med deres egne senge og dermed ikke ville lave samme nummer herhjemme, men det var naiv ønsketænkning, ser vi nu.
Begge børn er faldet ned og har slået sig i forsøget på at komme ud, men det har ikke slået dem ud – de fortsætter ufortrødent kort tid efter, de er blevet trøstet.

Vi er ganske enkelt desperate… Vi føler, vi har prøvet alt, hvad der står i den store pædagogiske håndbog – og også lidt fra dén med mindre pædagogisk korrekte metoder. Intet virker. I går faldt de først i søvn, da de var for udmattede til at fortsætte.

Hvad fanden kan vi gøre? Er der nogen af jer, som har prøvet noget lignende eller har et forslag til, hvordan vi kan løse det?
For selvom det er ret sødt, når vi kan høre, de hjælper og hepper på hinanden derinde, så vil vi gerne have løst det her ASAP. Gode råd tages imod med kyshånd.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.