“Hvad er det for en rød plet Baldur har i panden”?

Her i familien tager vi jordbærmærker med oprejst pande. Faktisk i en sådan grad, at ham med jordbærmærket lidt midt i panden, nægter at gro en hårpragt, som ville dække det.
Elva har også et jordbærmærke, men det sidder under hagen, så hun er dybt misundelig på Baldur over hans jordbærmærkes mere tydelige og flotte placering, da hun føler sig nødsaget til at fortælle alle, at hun altså også har ét – imens hun vender hovedet bagover og viser både jordbærmærke og næsebor stolt frem.

Der er mange, som tror, han har slået sig, hvilket han næsten også altid har – det hører ligesom med, når man er verdens vildeste barn – men den store, røde plet i panden er et ganske harmløst jordbærmærke.

Info om jordbærmærker fra www.rigshospitalet.dk:

Et hæmangiom kaldes også et jordbærmærke. Det er en form for karsygdom, der rammer spædbørn. Der er tale om en godartet tumor, der udgår fra cellerne i de små blodkar.
Hæmangiomet vokser som regel til barnet er 4-6 måneder, men i enkelte tilfælde til barnet er 1 år. Herefter stopper væksten og de næste år bliver området gradvist lysere og fladere.
De fleste hæmangiomer hos børn skaber ingen problemer. Undtagelsesvis kan et hæmangiom på grund af dets placering skabe problemer med eksempelvis synet eller vejrtrækningen.
Det tager alt fra 2 til 10 år, før hæmangiomet er væk. Man regner med, at hæmangiomet er forsvundethos 50% ved 5år,70% ved7år og 90% ved 9år. Hvis du er interesseret i mere information om jordbærmærker, kan du finde den HER.

Det var en forklaring på “hvad det er, Baldur har i panden”, som er ét af de spørgsmål, jeg får aller flest af i min indbakke, når der kommer nye følgere til (og hey, mega velkommen til). 😀 <3 Det andet er, hvilken mascara jeg bruger – og om mine øjenvipper er ægte (det er vel egentlig tre spørgsmål, men de sidste to kommer som regel i forlængelse af hinanden). 😀 I øjeblikket bruger jeg den her fra “Lavinde Copenhagen” (som på mine vipper, som jeg er født og opvokset med uden brug af serum eller andet halløj. 🙂

Tak til jer alle sammen for at følge med på Instagram og Facebook – og for at læse med herinde. <3

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.