Hvid chokolade med pistacie og lakrids

Hvid chokolade med pistacie og lakrids

Glædelig 1. søndag i advent. 🙂

Min adventsgave til jer er den her opskrift på hjemmelavet hvid chokolade med pistacie og lakrids.

Jeg håber I vil nyde dén og den kommende juletid. 🙂

Hvid chokolade med pistacie og lakrids:
– 100 gram kakaosmør
– 25 gram smagsneutral kokosolie
– 50 gram sukrin melis
– 25 gram pistacienødder
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– rålakridspulver
– himalayasalt

1. Hak pistacienødderne.
2. Kom kakaosmør, smagsneutral kokosolie, sukrin melis og vaniljepulver i en kasserolle og smelt det ved svag varme.
3. Hæld chokoladen i en form og fordel pistacienødderne over den. Drys med lakridspulver og en meget lille smule salt.
Kom det i fryseren.

Den bør ofså opbevares det i fryseren, og kan spises direkte derfra (den føles ikke kold).

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.