Hvid chokoladekage med lakrids og citron

HVID CHOKOLADEKAGE MED LAKRIDS OG CITRON:
– 150 gram cashewnødder
– 4 æg
– 150 gram kokossukker
– 100 gram kakaosmør
– revet skal fra en halv øko citron
– 1 tsk. bagepulver
– 2 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. rålakridspulver

1. Tænd ovnen på 160 grader.
2. blend cashewnødderne til mel i en blender eller en kaffekværn.
3. Kom æg, kokossukker, vanilje, citronskal og rålakridspulver i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
4. Smelt kakaosmøren i en kasserolle ved meget svag varme. Hæld det derefter i skålen med de andre ingredienser.
5. Tilsæt cashewmelet til sidst og rør det hele godt sammen.
6. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

Drys evt. kagen med lidt sukrinmelis blandet med rålakridspulver.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.