Hvordan Kasper og jeg fandt sammen – og hvem der scorede hvem?!

Stephanie Fisker

Reklame Desenio

Billedvæg med vores fællesoplevelser

Kasper og jeg har lavet en billedvæg med plakater og billeder, som symboliserer vores tid sammen – og nogle af de ting vi har lavet og oplevet sammen. Eksempelvis havde vi i forvejen nogle fine tegninger af vores børn og en collage med billeder fra vores bryllup, men vi ville gerne fylde hele væggen ud med billeder, som symboliserer tiden fra da vi mødte hinanden. Og her kommer Desenio ind i billedet… På www.desenio.dk kan man nemlig vælge mellem alverdens plakater og rammer. Jeg er især vild med deres Personlige plakater – som passede perfekt til vores billedvægs projekt.

Plakaten AND THEN WE MET danner overskriften – eller rammen om man vil 😉 – for vores vægs tema.
Nederst på plakaten er der to linjer, som man kan udfylde med en valgfri tekst – og dermed gøre plakaten personlig (hvilket også gør den og de andre plakater i kategorien egnet til en sød gave med et personligt præg). Det samme gør sig gældende med plakaten WORLD MAP, hvor vi på de nederste to linjer har fået tilføjet vores egen tekst, som du kan se på billedet.

Derudover valgte vi ZODIAC SIGN PERSONAL med vores lille families forskellige stjernetegn:

Vi valgte også ELEPHANT LINES PLAKAT, fordi vi var på bryllupsrejse i Sydafrika.

Hvordan det hele startede

Og så valgte vi ARCHITECTURE LONDON PLAKAT, fordi det hele – altså mit og Kaspers forhold tog sin begyndelse i London. Mit liv før og efter jeg mødte Kasper, føles som to forskellige liv, men jeg vil prøve at fortælle om det forår, hvor de overlappede.
Jeg glemmer aldrig påsken 2011. Dels fordi der var exceptionelt godt vejr, men også fordi, det var dér, det hele med Kasper og mig startede. Det er faktisk ikke helt sandt, for Kasper og jeg har kendt hinanden siden vi var 13-14 år gamle og vi har været en del af den samme venneflok og vi har festet sammen mange gange i vores teenageår.
Det samme gjorde vi gennem hele påsken i 2011. Vi var en flok venner, som gik i byen om natten og hang ud i solskinnet om dagen fire dage i træk. Én af aftenerne gik Kasper under og kastede op udover mit spisebord. Og på mit gulv. Og på min altan. Det var altså ikke ligefrem dér, jeg tænkte de mest romantiske tanker om ham.

Vi blev ved med at ses ofte de efterfølgende måneder og jeg blev mere og mere glad for ham.
Vi talte sammen dagen lang over en app som hed “heytell”, hvor vi sendte talebeskeder til hinanden.
Kasper var min ven og jeg havde aldrig skænket ham en romantisk tanke før, men når jeg ikke talte med ham, tænkte jeg på ham. Det var ret forvirrende for mig og jeg skød hurtigt tankerne væk. For Kasper var jo bare min ven. I hvert fald indtil vi tog på festival sammen, hvor jeg flere nætter i træk drømte om ham. Mine drømme plejer at være en ret god indikator for, hvordan jeg har det med ting. Hvis jeg er ked af det, drømmer jeg om og det – og bearbejder ofte mine oplevelser i mine drømme. Jeg skød tankerne væk om dagen, men om natten gik min underbevidsthed ikke op i rationaler.
Det blev også sværere og sværere at gøre dét om dagen, for Kasper var latterligt sjov, betænksom og havde lækre fodboldben – en kombination, som jeg har svært ved at stå for.

Kasper og jeg tog styring på at arrangere en weekendtur til London med vores venneflok. Vi fandt den eneste weekend, som passede os begge. Og så var den i vinkel. Bortset fra at ingen af de andre kunne dén weekend. Kasper sendte en heytell besked, hvor han sagde, at det da var en skam, men at han stadig godt kunne den weekend, hvis jeg kunne.
Godt lavet, kappi. 😉 Jeg er faktisk ikke sikker på, at Kasper nogensinde spurgte de andre. 😀
Jeg brugte en uges tid på at overveje, om det var en god idé at tage med. Jeg vidste ligesom godt, hvor tingene var på vej hen, men jeg var ikke sikker på, om det nu også var en god idé. Kasper derimod syntes, at det var en alletiders idé – og han fik mig heldigvis overtalt. Desværre kunne han altså kun få et værelse med dobbeltseng i London, så han mente, at det var en god idé, at vi lige øvede os på at være room mates, inden vi tog afsted. Vi sov sammen en del nætter i ugerne inden turen.
Under hver vores dyne, naturligvis.
På vej til London, lavede jeg en reference til tv-serien “Friends”, hvortil Kasper fyrede noget lort af med, at han havde Joeys citat “London, baby” tatoveret på sin røv.
Vi havde nogle vidunderlige dage i London og jeg kunne efterfølgende bekræfte, at den sgu var god nok dén med tatoveringen… 😀

Vi datede en månedstid efter London-turen, men fra den ene dag til den anden stoppede jeg det. Jeg kan stadig ikke helt forklare, hvad der skete, men det var noget med, at jeg følte det hele kom for tæt på – og det skræmte mig.

Hvem scorede hvem

Kasper spillede sine kort genialt de efterfølgende måneder. Han mener selv, at han havde situationen under kontrol hele tiden og var fuldstændigt klar over, hvad han lavede.
Jeg ved stadig ikke, hvor bevidst det hele var, men lang historie kort, så fortrød jeg heldigvis min til dato dummeste beslutning, som kunne have været fatal, hvis jeg ikke havde indset, hvor dum den var.
Det gjorde jeg gudskelov – og jeg måtte komme krybende tilbage. Vi var til en fest sammen og jeg satte ind med de bedste charme-moves, jeg har lært. Og det gik pisse godt. Hold nu kæft, jeg flirtede flot på den der underspillede og sexede måde. Syntes jeg selv. Min veninde som overværede forestillingen siger, at det uden sammenligning er det mest klodsede scoringsforsøg, hun nogensinde har set. Samtlige kiksede scoringsreplikker, ville angiveligt have været bedre.
Men det lykkedes. Selvom det nok var mere på trods af mine anstrengelser and på grund af dem.
Det er også ligemeget.. for ifølge Kasper, gik det hele efter hans plan. Så måske var det alligvel mig, som blev scoret af ham og hans mere raffinerede metoder.
And the rest is history – og noget af dén pynter nu på vores billedvæg. Og der er heldigvis stadig nogle bare pletter til fremtidige fælles oplevelser.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.