Jordbær softice med havregrynscrumble

JORDBÆR SOFTICE:
(1 portion)
– 3 modne, frosne bananer
– 1 stor håndfuld jordbær (danske selvfølgelig, så længe vi kan).
– et godt drys ren vaniljepulver fra Urtekram.

HAVREGRYNSCRUMBLE:
– 2 dl havregryn
– 2 spsk. kokosolie
– 1 spsk. kokosblomstsirup. (Honning eller en anden sirup kan selvfølgelig også bruges).

1. Rist havregrynene på en pande i kokosolien ved middel varme til de bliver gyldne.
2. Tilsæt kokosblomstsirup og bland det sammen.
3. Rør i det, og bland det sammen engang imellem indtil det er kølet ned – ellers bliver det en stor klump.

1. Kom bananerne i fryseren, evt. natten over (ja, jeg spiser det som morgenmad).
2. Kom bananerne i en foodprocessor og blend til alle klumper er væk, men stop inden det bliver for vandet ? det skal have nogenlunde samme konsistens som softice.
3. Tilsæt jordbær og vanilje og blend igen.
4. Top med havregrynscrumble eller din yndlings topping.

Det bliver helt klart bedst i en foodprocessor, men hvis ikke du har sådan én, kan det, med lidt tålmodighed, også lade sig gøre i en god blender. – Tilsæt da evt. lidt mandelmælk

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.