Karamel-banankage

-KARAMEL-BANANKAGE:
– 5 æg (gem en æggehvide til glasuren)
– 150 gram kokossukker
– 200 gram cahsewnøddemel (blend selv usaltede cashewnødder til mel i en blender)
– 75 gram cashewnøddesmør
– 2 bananer
– 50 gram morbær
– 30 gram lucumapulver (superfood med mange sundhedsfremmende egenskaber, hvis smag minder om karamel)

1. Tænd ovnen på 160 grader almindelig ovn.
2. Kom æggene og kokossukkeret i en skål og pisk det grundigt og luftigt med en elpisker.
3. Blend cashewnøddesmør, morbær og bananerne med en stavblender og kom dem derefter i skolen med æggeblandingen.
4. Tilsæt lucuma, cashewnøddemel og bagepulver og pisk det sammen.
5. kom dejen i en smurt form og bag den i ca. 20 min.

Glasur:
– 1 æggehvide
– 30 gram kokossukker
– 40 gram cashewnøddesmør
– 10 gram lucumapulver

1. Pisk æggehviden og kokossukkeret sammen med en elpisker og tilsæt derefter cashewsmør og lucumapulver. Kom glasuren på den afkølede kage.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.