Kold mandel og kanel grød toppet med banan-karamel sauce

Denne lækre morgenmad kan nemt og hurtigt forberedes dagen inden, så man sparer tid om morgenen.
KOLD MANDEL OG KANEL GRØD TOPPET MED BANAN-KARAMEL SAUCE: Aftenen inden laves den kolde grød.
KOLD GRØD:
(en portion)
– 1 dl havregryn
– 1 spsk. chiafrø
– 2,5 dl mandelmælk
– ca. 1 spsk. sødning (jeg bruger sukrin gold, honning eller sirup)
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk. vaniljepulver
– Et lille drys himalayasalt 
Bland alle ingredienserne til den kolde grød sammen og stil det på køl natten over.Den følgende morgen laves nedenstående sauce.BANAN-KARAMEL SAUCE:
– 1 banan
– 3 bløde dadler (dem i bakker man finder i frugt og grønt afdelingerne)

Mos dadlerne og bananen og varm det op under omrøring i en kasserolle.

Kom banan-karamel saucen på den kolde grød og top evt. med hakkede mandler.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.