Kransekagetoppe

kransekagetoppe

Kransekagetoppe:
(ca 25-30 stk.)
– 400 gram mandler
– 1 dl kokossukker eller sukrin gold
– 5 æggehvider
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– Vivani 75% (sødet med kokossukker) til at dyppe dem i

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
2. Kom mandlerne, sukrin gold og vanilje i en blender og blend til mandlerne er blevet til fint mel.
3. Kom det i en skål og bland derefter æggehviderne i og rør det grundigt sammen.
4. Kom massen i en sprøjtepose og lav kransekagetoppene på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom evt. en mandel eller nød på toppen.
5. Bag dem i ca. 7-8 minutter – til de er gyldne.
6. Smelt chokoladen over vandbad og dyb kransekagetoppene i chokoladen.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.