Lakridsgrød

Det her er min yndlings morgenmad i tiden!
Min søde mor forærede mig lakridspulver fra “LAKRIDS by Johan Bülow” den anden dag. Med gaven fulgte forskellige spændende opskrifter med lakrids. – Alletiders anledning til nye eksperimenter i det lille køkken. 

LAKRIDSGRØD:
(2 portioner)

2 dl 5-gryns blanding (eller havregryn)
– 4 dl mælk (jeg bruger ris- eller mandelmælk)
– 1/2-1 dl tørrede tranebær (eller rosiner, morbær eller lignende)
– 1/2-1 dl grofthakkede mandler
– Rålakridspulver
– Kanel
– En knivspids salt

Kog grynene, salt og mælk sammen og sluk for varmen, når grøden har den ønskede konsistens. Rør herefter tranebær og mandler i grøden og server med lakridspulver og kanel på toppen.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.