Low carb brød

Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens?
Og kan du godt lide ideen om hjemmebagt brød, men ikke rigtigt besværet? Så er det her brødet for dig! 🙂

Tip: Ved at blende frø, mandler, nødder og kerner får man et sundt, glutenfrit, low carb brød, som minder utroligt meget om et almindeligt rugbrød.

Fra du går i køkkenet til brødet er i ovnen, går der ikke mere end 5 minutter, og så kan ellers bare nyde duften af hjemmebagt brød, som spreder sig i hytten den næste time. 🙂
Bum –  og så har du et virkelig dejligt hjemmebagt brød af den helt sunde slags på verdens nemmeste måde.

Low carb brød:
– 1 pose “low carb bageblanding” fra Urtekram
– 5 æg
– 1 dl olivenolie
– 2 tsk. himalayasalt

Note: Low carb bageblandingen fra Urtekram indeholder:
Hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mandler, chiafrø og loppefrøskaller.

1. Tænd ovnen på 160 grader almindelig ovn.
2. Blend low carb bageblandingen (jeg blender den forholdsvis fint, men stadig med bid).
3. Bland æg, olivenolie og salt sammen i en skal.
4. Tilsæt den blendede bageblanding, rør det sammen og kom blandingen i en smurt form.
5. Bag brødet i en time.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.