• ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 13. maj 2019.
  Andreas Gylling Æbelø er gift med journalist, radio- og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud.
  Andreas og jeg taler om, hvordan folk taler til hinanden på de sociale medier versus i det virkelig liv, om den ambivalente følelse ved at finde ud af, at man er homoseksuel og rationelt vide, at det er okay, men samtidig være præget til at mene det modsatte.
  Vi taler også om, hvordan det var at være med på Abdels officielle spring ud-rejse og om at se det som en fordel at være fælles i at være troende – selvom det er på kryds af religioner. Og så taler vi om nutidens datingkultur og om at et godt forhold kræver, at man lægger sin energi i det.
 • ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 6. maj 2019
  Natalia Koch Rohde er kærester med Viktor Axelsen.
  Natalia og jeg taler om at være hemmelige kærester, om altid at være anden prioritet og om at indstille sin karriere som badmintonspiller på samme tid, som ens kæreste blev verdens bedste badmintonspiller. Vi taler også om ikke at blive fortørnet, selvom andre bliver det på ens vegne og om at have badminton som en fælles passion. Og så taler vi om, at man ikke kommer sovende til at blive verdens bedste – men man har brug for sin søvn og om altid at skulle sove med den dårligste hovedpude.
 • ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 29. april 2019
  Line Hoffmeyer del 2 (husk at lytte til del 1 først).Line er forlovet med tv-vært og komiker Lasse Rimmer.
  I del 2 taler Line og Stephanie om døden, om Line er bange for at dø og om de tror, der er noget efter døden. De taler om, hvordan Lasse og Line har brug for hinanden i modgang på forskellige måder. Line deler sine tanker om at få et barn, når hun ved, der er en risiko for, at hun ikke bliver særlig gammel. De taler også om organdonation, om forskellige former for intelligenser og om sex i det fri.
 • ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 22. april 2019
  Line Hoffmeyer del 1.Line er forlovet med komikeren Lasse Rimmer.
  Line og Stephanie taler om ikke at kunne multitaske, om ikke at kunne blive jaloux, om bodyshaming, om forskellen på aldersforskel og karaktertræk-forskelle, om da Lines hjerte gik i stå, om at leve med et brugt hjerte og om hvad det gør ved hendes livsindstilling.
 • ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 15. april 2019
  Caroline Hvenegaard er gift med tv-vært og skuespiller Pelle Hvenegaard.
  Caroline og Stephanie tager en snak om at droppe prævention allerede efter første date, men alligevel vente mange år på at få sit barn i armene, om at være i fertilitetsbehandling i seks år, om at adoptere og om at få det forløsende, livsændrende og “healende” opkald. De taler om at komme stærkere ud på den anden side af en fælles modgang, om tanker omkring at have en anden etnisk baggrund end dansk i dagens Danmark, om at rode i fremmede menneskers hår og om ikke helt at føle sig voksen og stadig have brug for en mere “voksen” voksen.
 • ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 8. april 2019
  Marck Topgaard er gift med Ditte Julie Jensen, som er tidligere deltager af tv-programmet “Den store bagedyst”.
  Marck og Stephanie taler om tiden før de sociale medier, om at påtage sig rollen som Ditte Julies “instahusband”, om livet før og efter Ditte Julies deltagelse i “Den store bagedyst”, om at modtage ubehagelige beskeder på de sociale medier, om at dele glimt af sit liv på de sociale medier og om at være dén, som trækker det største læs på hjemmefronten.
 • ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 1. april 2019.
  Alice Stadil er gift med Christian Stadil.
  Stephanie og Alice tager en snak om, hvordan det er at være gift med en milliardær, om tanker om økonomi og børneopdragelse, om at blive voksen sammen med forholdet, om at balancere mellem livet som selvstændig og snart mor til fire, om at have meget af sin identitet i at være mor, om sygdomsangst og postkasseangst, om at elske kaosset og om vigtigheden af sex i et godt parforhold.
 • ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 25. marts 2019.
  Annette K Nielsen er gift med forfatteren Leonora Christina Skov.
  Stephanie og Annette tager, blandt meget andet, en snak om Leonoras selvbiografiske roman “Den der lever stille” – og om livet før, under og efter dén. De taler også om barndom, svigt, skyld, aldersforskel, medgang og modgang og om kærlighed og mangel på samme. Selvom de berører tunge emner, er der stadig plads til at grine – især af det absurde.
 • ANDEN TIL VENSTRE  Særudgave med Claus Holm, Hans Pilgaard og Mads Christensen – udgivet 18. marts 2019
  Anden til Venstre sæson 2 lægger hårdt ud med en særudgave, hvor gæstelisten består af en pragtfuld mande-trio i form af Claus Holm, Hans Pilgaard og Mads Christensen. Afsnittet er en afrunding på sæson 1 – en pendant til de samtaler Stephanie Fisker havde i den forgående sæson med de tre herrers respektive ægtefæller. Snakken går ikke stille for sig, når emner som meningen med livet og mere eller mindre alt det derimellem bliver vendt. Claus, Hans og Mads svarer på spørgsmål fra deres ægtefæller og der tales bramfrit og kontrastfuldt om store egoer, om drivkrafter i livet og arbejdslivet, om behovet for anderkendelse og om hvad de som står ved siden af – deres “anden til venstre” – betyder for dem.