LYT TIL PODCAST

ANDEN TIL VENSTRE
17. december 2018

Asal Shaverdi Roos er gift med Niels Roos – også kendt som Niarn. I sæsonafslutningen af “Anden til Venstre” tager Stephanie og Asal en snak om at leve sammen med en misbruger, om at have svært ved at give slip, om hvor meget alkohol og stoffer kan ændre et menneske, om at være det forkerte […]

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE
10. december 2018

Lærke er kærester med skuespilleren Cyron Melville og sammen har de to piger. Stephanie og Lærke tager en snak om at have svært ved rampelyset, om at få familielivet til at hænge sammen med en skuespillers liv, om den tredje kærlighedspart, når man er “den anden til venstre”, om at trække fodbold- og skuespillerkortet, om […]

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE
3. december 2018

Anne Kirstine Søndergaard lever sammen med sangeren Patrick Dorgan Stephanie og Anne tager en snak om aldersforskel, om attraktiv direkthed, om at forene popstjernelivet med familielivet, tanker om hvornår og hvordan “mor-følelsen” rammer, at man både bliver stærkere og mere skrøbelig, når man bliver mor og om fødsler og frieri.

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE
26. november 2018

Christel Stjernebjerg er gift med tryllekunstneren og komikeren Rune Klan.  Stephanie og Christel tager en snak om, hvordan det er at leve sammen med en tryllekunstner, når man selv er akrobat, om kærlighed ved første blik, om at bruge gøgl og humor terapeutisk, om at blive mor, om kropskontrol og kontroltab og om forskellen på […]

Stephanie FiskerANDEN TIL VENSTRE
19. november 2018

Jesper Vollmer er gift med Annette Heick. Stephanie og Jesper tager en snak om at være helt tæt på og med sine svigerforældre, om en alvorlig badeulykke i Thailand, om at være overlever, om kærlighedssprog, om at insistere på at lægge vasketøjet sammen og om at lære sig selv at kende på ny.

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE
12. november 2018

Josefine Barsøe er kærester med fodboldspilleren Christian Nørgaard. Stephanie og Josefine tager en snak om hvordan det er at leve sammen med en fodboldspiller, om fordomme om fodboldkærester, om savn og langdistanceforhold, tabte mesterskaber, andre hobbyer på græsplæner og om Christian Nørgaard virkelig er svigermors drøm.

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE
5. november 2018

Camilla Barner-Christensen er gift med mediefidusen Mads Christensen. Stephanie og Camilla tager en snak om, hvordan er det at leve sammen med én, som har ordet i sin magt, om en sokke-shitstorm med medvind, om kønsroller, hvem der holder passene, magtkampe, frihed og om hvad der kan gøre Mads Christensen mundlam.

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE: EKSTRA AFSNIT – OG DEN FØRSTE OPTAGELSE NOGENSINDE
1. november 2018

Særudgave og ekstra afsnit af “Anden til Venstre”. Det er ananas i egen juice, når Stephanie Fisker tager en snak med sin mand og fodboldspiller Kasper Fisker om hvordan Kaspers fodboldkarriere påvirker deres liv. Kasper udnytter til fulde, at Stephanie sidder i “værtsrollen” og at hun er på ny og usikker grund – da dette […]

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE
29. oktober 2018

Christina Ibsen Meyer er gift med Bubber. Stephanie og Ibsen tager en snak om hvordan det er at være dét, om feminisme, naivitet, karma, grænser, om at damesnakke, om både at være løve og skorpion og om et livsændrende ultimatum på en post-it.

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE
22. oktober 2018

Ralf Østergaard Christensen er gift med TV-værten Lisbeth Østergaard. Stephanie og Ralf tager en snak om at vise det virkelige liv og sine børn på de sociale medier, barsel/farsel, rampelysets indvirkning på det private og om pæretræet som voksede sig til en hyggelig magtkamp.

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE
20. oktober 2018

Jobbe Pilgaard er gift med Hans Pilgaard. Stephanie og Jobbe tager blandt andet en snak om at være det, om barndom, store egoer, at have alzheimers tæt inde på livet, vigtigheden af gode relationer, at komme hinanden ved og postkort.

Stephanie Fisker


ANDEN TIL VENSTRE
20. oktober 2018

Anne Holm har levet sammen med TV-kokken Claus Holm i næsten 30 år.  Stephanie og Anne tager en snak om at elske at drive en Jensens Bøfhus, om hvordan ønsket om børn måske mere var et pres udefra end indefra, et livsændrende ultimatum, dødsangst, grænser og om kærlighed.

Stephanie Fisker


Læs også

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.