• ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 8. april 2019
  Marck Topgaard er gift med Ditte Julie Jensen, som er tidligere deltager af tv-programmet “Den store bagedyst”.
  Marck og Stephanie taler om tiden før de sociale medier, om at påtage sig rollen som Ditte Julies “instahusband”, om livet før og efter Ditte Julies deltagelse i “Den store bagedyst”, om at modtage ubehagelige beskeder på de sociale medier, om at dele glimt af sit liv på de sociale medier og om at være dén, som trækker det største læs på hjemmefronten.
 • ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 1. april 2019.
  Alice Stadil er gift med Christian Stadil.
  Stephanie og Alice tager en snak om, hvordan det er at være gift med en milliardær, om tanker om økonomi og børneopdragelse, om at blive voksen sammen med forholdet, om at balancere mellem livet som selvstændig og snart mor til fire, om at have meget af sin identitet i at være mor, om sygdomsangst og postkasseangst, om at elske kaosset og om vigtigheden af sex i et godt parforhold.
 • ANDEN TIL VENSTRE – udgivet den 25. marts 2019.
  Annette K Nielsen er gift med forfatteren Leonora Christina Skov.
  Stephanie og Annette tager, blandt meget andet, en snak om Leonoras selvbiografiske roman “Den der lever stille” – og om livet før, under og efter dén. De taler også om barndom, svigt, skyld, aldersforskel, medgang og modgang og om kærlighed og mangel på samme. Selvom de berører tunge emner, er der stadig plads til at grine – især af det absurde.
 • ANDEN TIL VENSTRE  Særudgave med Claus Holm, Hans Pilgaard og Mads Christensen – udgivet 18. marts 2019
  Anden til Venstre sæson 2 lægger hårdt ud med en særudgave, hvor gæstelisten består af en pragtfuld mande-trio i form af Claus Holm, Hans Pilgaard og Mads Christensen. Afsnittet er en afrunding på sæson 1 – en pendant til de samtaler Stephanie Fisker havde i den forgående sæson med de tre herrers respektive ægtefæller. Snakken går ikke stille for sig, når emner som meningen med livet og mere eller mindre alt det derimellem bliver vendt. Claus, Hans og Mads svarer på spørgsmål fra deres ægtefæller og der tales bramfrit og kontrastfuldt om store egoer, om drivkrafter i livet og arbejdslivet, om behovet for anderkendelse og om hvad de som står ved siden af – deres “anden til venstre” – betyder for dem.