• ANDEN TIL VENSTRE17. december 2018
  Asal Shaverdi Roos er gift med Niels Roos – også kendt som Niarn. I sæsonafslutningen af “Anden til Venstre” tager Stephanie og Asal en snak om at leve sammen med en misbruger, om at have svært ved at give slip, om hvor meget alkohol og stoffer kan ændre et menneske, om at være det forkerte […]

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE10. december 2018
  Lærke er kærester med skuespilleren Cyron Melville og sammen har de to piger. Stephanie og Lærke tager en snak om at have svært ved rampelyset, om at få familielivet til at hænge sammen med en skuespillers liv, om den tredje kærlighedspart, når man er “den anden til venstre”, om at trække fodbold- og skuespillerkortet, om […]

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE3. december 2018
  Anne Kirstine Søndergaard lever sammen med sangeren Patrick Dorgan Stephanie og Anne tager en snak om aldersforskel, om attraktiv direkthed, om at forene popstjernelivet med familielivet, tanker om hvornår og hvordan “mor-følelsen” rammer, at man både bliver stærkere og mere skrøbelig, når man bliver mor og om fødsler og frieri.

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE26. november 2018
  Christel Stjernebjerg er gift med tryllekunstneren og komikeren Rune Klan.  Stephanie og Christel tager en snak om, hvordan det er at leve sammen med en tryllekunstner, når man selv er akrobat, om kærlighed ved første blik, om at bruge gøgl og humor terapeutisk, om at blive mor, om kropskontrol og kontroltab og om forskellen på […]

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE19. november 2018
  Jesper Vollmer er gift med Annette Heick. Stephanie og Jesper tager en snak om at være helt tæt på og med sine svigerforældre, om en alvorlig badeulykke i Thailand, om at være overlever, om kærlighedssprog, om at insistere på at lægge vasketøjet sammen og om at lære sig selv at kende på ny.

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE12. november 2018
  Josefine Barsøe er kærester med fodboldspilleren Christian Nørgaard. Stephanie og Josefine tager en snak om hvordan det er at leve sammen med en fodboldspiller, om fordomme om fodboldkærester, om savn og langdistanceforhold, tabte mesterskaber, andre hobbyer på græsplæner og om Christian Nørgaard virkelig er svigermors drøm.

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE5. november 2018
  Camilla Barner-Christensen er gift med mediefidusen Mads Christensen. Stephanie og Camilla tager en snak om, hvordan er det at leve sammen med én, som har ordet i sin magt, om en sokke-shitstorm med medvind, om kønsroller, hvem der holder passene, magtkampe, frihed og om hvad der kan gøre Mads Christensen mundlam.

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE: EKSTRA AFSNIT – OG DEN FØRSTE OPTAGELSE NOGENSINDE1. november 2018
  Særudgave og ekstra afsnit af “Anden til Venstre”. Det er ananas i egen juice, når Stephanie Fisker tager en snak med sin mand og fodboldspiller Kasper Fisker om hvordan Kaspers fodboldkarriere påvirker deres liv. Kasper udnytter til fulde, at Stephanie sidder i “værtsrollen” og at hun er på ny og usikker grund – da dette […]

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE29. oktober 2018
  Christina Ibsen Meyer er gift med Bubber. Stephanie og Ibsen tager en snak om hvordan det er at være dét, om feminisme, naivitet, karma, grænser, om at damesnakke, om både at være løve og skorpion og om et livsændrende ultimatum på en post-it.

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE22. oktober 2018
  Ralf Østergaard Christensen er gift med TV-værten Lisbeth Østergaard. Stephanie og Ralf tager en snak om at vise det virkelige liv og sine børn på de sociale medier, barsel/farsel, rampelysets indvirkning på det private og om pæretræet som voksede sig til en hyggelig magtkamp.

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE20. oktober 2018
  Jobbe Pilgaard er gift med Hans Pilgaard. Stephanie og Jobbe tager blandt andet en snak om at være det, om barndom, store egoer, at have alzheimers tæt inde på livet, vigtigheden af gode relationer, at komme hinanden ved og postkort.

  Stephanie Fisker

 • ANDEN TIL VENSTRE20. oktober 2018
  Anne Holm har levet sammen med TV-kokken Claus Holm i næsten 30 år.  Stephanie og Anne tager en snak om at elske at drive en Jensens Bøfhus, om hvordan ønsket om børn måske mere var et pres udefra end indefra, et livsændrende ultimatum, dødsangst, grænser og om kærlighed.

  Stephanie Fisker