Majspandekage med pizzasmag

Majspandekage med pizzafyld

Majspandekage med pizzasmag

Hvis I følger lidt med i “min historie” på Instagram, ved I nok at de her majspandekager med forskelligt fyld er blevet noget af en favorit her på Kvisten.
De kan varieres efter smag og behag og de egner sig særdeles godt som morgenmad, frokost og aftensmad. 😀

De er nemme og lynhurtige at lave og de smager altså virkelig, virkelig dejligt.

Det indeholder i øvrigt hverken raffineret sukker, gluten eller laktose (hvis altså man ikke vælger at bruge komælk, naturligvis).

Opskriften I får i dag er på selve majspandekagen og med fyld som smager af pizza. 🙂

Jeg har flere varianter, som jeg også nok skal dele med jer snarest.
Indtil da kan I nyde den her udgave og måske selv finde på flere?! 🙂

Majspandekage med pizzasmag:

Det skal du bruge:

Majspandekage:
(et stk.)

– 30 gram majsmel
– 1 æg
– 1/2 dl valgfri mælk (jeg bruger havremælk)
– 1 tsk. olivenolie
– lidt himalayasalt

Fyld:

– et par skiver skinke eller din fortrukne pizzatopping
– lidt god ost (jeg er vild med “Gammel knas” fra Arla Unika)
– ca. en halv avocado (i skiver)
– en god håndfuld spinat
– lidt ketchup (jeg bruger en som er sødet med sirup i stedet for sukker)
– lidt oregano

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne til majspandekagen i en skål og pisk det sammen. Steg pandekagen i lidt olie på en varm pande.
Kom ost og skinke på majspandekagen med det samme imens den steges, og derefter resten af fyldet.
Når majspandekagen er færdig rulles den og serveres straks.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.