Mandelblondies

MANDELBLONDIES:
– 1 dåse kikærter
– 1 dl æblemos
– 3 dl mandelmælk
– 2 dl havregryn
– 1 dl affedtet mandelmel
– 2 spsk. mandelsmør
– 3 bananer
– 2 tsk ren vaniljepulver
– 1,5 dl sødning (jeg brugte 1 dl sukrin gold og 1/2 dl honning).
– 1 tsk kanel
– 2 spsk. olivenolie
– 1 tsk. øko bagepulver
– 1 dl hakkede mandler
– 1/2 tsk himalayasalt

1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
2. Skyl kikærterne og kom derefter alle ingredienserne, undtaget mandlerne, i en blender og blend grundigt.
3. Bland de hakkede mandler i kagedejen.
4. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 40 min.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.