Mazarinkage med chokolade ganache

Mazarinkage:
– 100 gram fedtreduceret mandelmel
– 200 gram kokossukker
– 4 æg
– 100 gram æblemos (jeg bruger den fra Urtekram, som kan købes i eksempelvis Føtex)
– 50 gram mandelsmør
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. øko bagepulver

1. Tænd ovnen på 160 grader
2. Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Tilsæt æblemos og mandelsmør og pisk igen.
4. Tilsæt vaniljepulver, bagepulver og mandelmel og pisk en sidste gang.
5. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

Chokolade ganache:
– 1 avocado
– 100 gram Vivani chokolade 75% (sødet med kokossukker)
– 4 spsk. kokossukker
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

1. Smelt chokolade og kokossukker over vandbad.
2. Kom den smeltede chokolade, avocadoen og vaniljen i en skål og blend det sammen med en stavblender.
3. Kom det på den afkølede mazarinkage og stil den på køl, så chokolade ganachen kan stivne.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.