Morgen-æggekage

MORGEN-ÆGGEKAGE:
(til to-tre personer)
– 3 æg
– 150 gram skyr
– 1 hakket løg
-Nogle champignon i skiver
– 2 tomater i både
– Den ønskede mængde feta (jeg bruger den gode, man selv skærer)
– Salt og peber
– Evt. purløg

1. Pisk æg, skyr, salt og peber sammen.
2. Sauter løg og svampe i f.eks. olivenolie.
3. Hæld æggeblandingen over og lad den “tage ved” før tomatbåde og feta fordeles udover.
4. Skru ned på lavt blus og læg låg på panden og lad den stå til æggekagen har den rette konsistens.

Server evt. med lækkert rugbrød – måske hjemmebag? Se opskrifter under “Hjemmebag”.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.