Morgenmads pizza

MORGENMADS PIZZA:
Bund:
– 4 dl havremel (blend selv havregryn til mel i en blender. Mængden er EFTER de er blendet)
– 2 spsk. hørfrø (blendes sammen med havregrynene)
– 2 bananer
– 1 dl æblemos
– 2 spsk. kokosolie
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver
– 1/2 tsk. salt

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
3. I en anden skal Moses bananerne sammen med æblemosen med en gaffel – eller brug en stavblender.
4. Bland derefter det hele sammen til en dej.
5. Rul dejen ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir.
6. Bag bunden i ca. 8 min.

“Sauce”:
– 2 dl skyr
– 2 spsk. peanutbutter
– 1 spsk. honning

Bland skyr, peanutbutter og honning sammen og smør det på den bagte bund.

Topping:
– 1 banan i skiver
– kakaonibs (små stykker af kakaobønner)

Top med bananskiver og kakaonibs.

 
Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.