Nøddebrød med chokolade

Nøddebrød med chokolade

Nøddebrød med chokolade

Det lækre nøddebrød med chokolade indeholder hverken gluten, laktose eller raffineret sukker.

Du skal bruge:

– 75 gram mandler
– 75 gram hasselnødder
– 75 gram cashewnødder
– 75 gram solsikkekerner
– 75 gram sesamfrø
– 75 gram hørfrø
– 4 æg
– 50 gram chiafrø
– 50 gram kokosolie
– 150 gram Vivani chokolade 92% eller 75%
– 100 gram dadler (kan udelades! Vægten er efter stenene er fjernet)
– 1 tsk. himalayasalt

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 160 grader almindelig ovn.
2. Kom mandler, nødder, frø, kerner og salt i en blender og giv det en hurtig tur (jeg kan blender det så det stadig er groft og har bid, men uden at være så kompakt som stenalderbrød).
3. Hak chokoladen og dadlerne groft og bland det sammen med nøddeblandingen.
4. Pisk æg og smeltet (ikke varm) kokosolie sammen i en skål og bland til sidst det hele sammen.
5. Kom dejen i en smurt brød eller muffinform. Hvis du bruger en brødform skal det bages i ca. en time og bruger du en muffinform skal de bages i ca. 40 minutter.

Serveringsforslag: Spis skiverne/muffins’ene som de er eller med en god økologisk smør eller nøddesmør.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.