Nougat proteinbombe – skyr med chokoladeprotein og hasselnød

Den her lækkerbisken af en proteinbombe smager skønt af nougat! Den er perfekt efter træning, som mellemmåltid, dessert aftensnack eller hvornår du end har lyst til en sød snack, som er fyldt med proteiner og lav på kulhydrats-fronten.

Det er, som sagt, en BOMBE af proteiner – faktisk indeholder sådan en basse ca. 45 gram protein!

Nougat proteinbombe – skyr med chokoladeprotein og hasselnød:
(en stor eller to mindre portioner)
– 2 dl skyr
– 1 scoop (35 gram) chokoladeproteinpulver
– 2 spsk. hasselnøddesmør
– evt. et drys ren vaniljepulver
– evt. bagte hasselnødder
– evt. et drys ren vaniljepulver

Bland skyr, chokoladeproteinpulver, hasselnøddesmør og evt. vaniljepulver sammen i en skål og top med bagte hasselnødder. 🙂

Tip: Sundhedsoptimer din proteinbombe ved at toppe med chiafrø, afskallede hampfrø, hørfrø, sesamfrø mm.

Note: At bage mandler og nødder fremhæver smagen…

Vejledning til bagte hasselnødder:
Bag hasselnødderne i 15 minutter ved 150 grader almindelig ovn.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.