Nougatbrownies

I dag er det min fødselsdag, jubii!!! Jeg ELSKER at have fødselsdag – sådan på den helt barnlige måde, som gør, at ingen tror på, jeg rent faktisk bliver 27 år. 😀
Nå men det skal selvfølgelig fejres. MED KAGE!
Valget er faldet på mine vanvittigt gode nougatbrownies, som jeg både selv har bagt til i dag, og som jeg har gemt på den seneste tid og glædet mig til at give jer ved lige netop i dag. 🙂
Der er tale om, at den er sådan hvordan-kan-noget-smage-så-lækkert-god – og så er den desuden uden raffineret sukker, gluten og laktose.

Nougatbrownies:
– 150 gram kokossukker
– 2 æg
– 80 gram Vivani 50% chokolade sødet med kokossukker
– 100 gram smagsneutral kokosolie
– 50 gram hasselnødder (blendes til mel)
– 50 gram hasselnøddesmør
– 1 tsk. bagepulver

1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn.
2. Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Smelt chokolade og kokosolie over vandbad. Det må ikke være for varmt, når det blandes sammen med æggene, så lad det køle lidt af, og test evt. med en finger, før den blandes i æggeblandingen.
4. Tilsæt hasselnøddesmør, hasselnøddemel og bagepulver og pisk det hele sammen.
5. Kom kagedejen i en smurt form (ca. 22×22 cm) og bag kagen i ca. 15 min.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.