Nougatmuffins (eller nougatkage)

NOUGATMUFFINS (eller nougatkage):
(ca. 16 stk.)
– 200 gram hasselnødder
– 4 æg
– 300 gram æblemos
– 150 gram hasselnøddesmør
– 160 gram sukrin gold eller kokossukker
– 4 spsk. kakaopulver
– 1 tsk. bagepulver
– 2 tsk. ren vanilje
– evt. 50 gram hakket chokolade (jeg brugte Vivani med en kakaoprocent på 50% som er sødet med kokossukker)

1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
2. Blend hasselnødderne i en blender eller en kaffekværn og kom det derefter i en skål.
3. Kom alle de øvrige ingredienser – med undtagelse af chokoladen – i blenderen og blend det grundigt.
4. Hæld blandingen i skålen med melet og bland det godt sammen.
5. Kom dejen i smurte eller beklædte muffinforme eller en kageform og top evt. med hakket chokolade.
6. Bag dem/den i ca. 15 min.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.