Jeg lever sundt – undtaget når jeg synder

Jeg spiser økologisk – når det giver mening

Jeg laver tingene fra bunden – når det kan betale sig

Jeg har jeg ikke facit på det sunde liv, og jeg mener i øvrigt heller ikke, at der kun findes et, men jeg synes, man skal lytte til sin krop. Det lyder måske banalt, men den fortæller os faktisk ret meget, hvis vi gider mærke efter.

Vi lever i et samfund, hvor man dagligt, i alle henseender, skal tage stilling til
tusindvis af ting. Deriblandt kan man blive konfronteret med spørgsmål og
holdninger til sundhed, kost, motion, livsglæde og hvordan især sidstnævnte, efter min mening, kan komme sig til udtryk i hverdagen, gennem holdninger til de førstnævnte. Jeg siger ikke min måde at leve på, er den rigtige, men det er en måde, som fungerer for mig. Jeg er aldrig på kur – jeg tror ikke på konceptet! Jeg er til gengæld mad-entusiast og mad-nørd. Jeg læser massevis af bøger, artikler, undersøgelser, udtalelser etc. og tager de ting til mig, som giver mening for mig. Så på den måde, kan man, hvis man ønsker det,  følge de ting jeg laver med “Køkkenet på Kvisten” og blive inspireret af mig og mine holdninger, undersøgelser, opskrifter osv., men samtidig spare en masse tid på alt “forarbejdet”.

Min facebookside, instagramprofil og denne blog tager udgangspunkt i, at jeg ikke låser mig fast på koncepter, men tager og plukker fra det, der giver mening for mig. Til gengæld, kan man være sikker på, at jeg undersøger tingene til bunds, har en naturlig interesse, en passion og en drivkraft, der gør, at  jeg faktisk slet ikke kan lade være. Jeg deler ud af mine opskrifter og min holdning til mad, kvalitet, sundhed osv., efter min bedste opfattelse.

Mad skal være noget, som gør os glade og som fylder på den gode måde i vores hverdag – ikke noget som overtager vores tanker og er årsag til en masse frustration. Jeg ønsker at inspirere til en god balance i livet, hvor vi spiser efter intuitivt og lytter til vores krop. Samtidig ønsker jeg at vise, at mad og især kager sagtens både kan være næringsrige og smage vanvittigt godt. 🙂

“Køkkenet på Kvisten” er ment som en kilde til inspiration – ikke svaret på livets store spørgsmål.

Der er også mulighed for at hoppe med mig i køkkenet, hvor jeg garanterer en hyggelig og inspirerende aften mad lækker mad og kage. Se mere her: Mad og kagekurser

Tak fordi I følger med. <3