Orangestænger i nye klæder

Jeg ved, vi er en del, der er vilde med de to slags trøffelkugler, jeg tidligere har lagt op – find opskrifter under “Søde sager”.Her får I en ny variant som jeg kalder “Orangestænger i nye klæder”.

– For de her raw figenkugler med kakao og appelsin, minder mig om orangestænger – de smager mega godt, og jeg er helt vild med det crunchy fignerne bidrager med.

ORANGESTÆNGER I NYE KLÆDER:
– 200 gram tørrede figner
– 150 gram mandler
– saft og revet skal fra en øko appelsin.
– 4 spsk. kakao
– 1 tsk. kanel
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– en knivspids salt

1. Kom det hele i en en foodprocessor og blend godt.
2. Rul massen til kugler.

Tip: Vend dem evt. i kakaopulver, lakridspulver, hakkede mandler eller nødder, kokos eller lignende.
Eller overtræk dem med smeltet mørk chokolade.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.