Påskeæg med chokolade og passionsfrugt

Påskeæg med chokolade og passionsfrugt

Påskeæg med chokolade og passionsfrugt

De her påskeæg har en super god balance mellem sødt og syrligt.

Udover at smage virkelig dejligt er de nemme at lave – og så indeholder de kun fire ingredienser.

Påskeæg med chokolade og passionsfrugt:

(ca. 12-20 stykker – afhænger af størrelsen på kuglerne)
– 250 gram dadler (vægten er efter stenene er fjernet)
– 40 gram 92% chokolade
– 1 spsk. kokosolie (evt. smagsneutral)
– to passionsfrugter

– ca. 40 gram Vivani 92% chokolade til at overtrække kuglerne med

Vejledning:

1. Smelt chokoladen over vandbad.
2. Skær passionsfrugterne over og skrab frugtkødet ud med en ske.
3. Kom dadler, den smeltede chokolade, kokosolie og passionfrugt-kødet i en skål og blend det grundigt med en stavblender.
4. Stil massen i fryseren i ca. en halv time (indtil massen har en passende konsistens til at kunne trilles til kugler).
5. Tril massen til ønsket størrelse kugler eller æg hvis man ønsker at lave påskeæg i stedet for påskekugler. 😉
6. Stil kuglerne i fryseren igen, imens chokoladen smeltes over vandbad. Vend kuglerne i chokoladen og tag dem op med to gafler og lad det overskydende chokolade dryppe af, inden de stilles på et spækbræt eller lignende beklædt med bagepapir.

Velbekomme. 🙂

Påskekuglerne kan opbevares i fryseren og kan spises direkte derfra, uden de virker frosne.

Prøv også mine andre påskeopskrifter Påskekugler med chokolade, hindbær, lakrids og chili og Påskekugler med chokolade, olivenolie og saltflager

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.