Pebernødder

Pebernødder

Pebernødder:
– 125 gram smagsneutral kokosolie
– 125 gram kokossukker
– 200 gram havremel (du kan selv blende havregryn til mel i en blender)
– 50 gram fedtreduceret mandelmel
– 1 æg
– 1 dl. mandelmælk
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk. stødt ingefær
– 1/2 tsk. stødt kardemomme
– 1/2 tsk. hvid peber
– 1/2 tsk. bagepulver
– 1/2 tsk. natron

1. Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
2. Tilsæt mandelmælk og pisk igen.
3. Tilsæt smeltet smagsneutral kokosolie og pisk igen.
4. Bland de resterende ingredienser sammen og bland derefter det hele godt sammen.
5. Kom dejen i køleskabet, hvis dejen er for svær at rulle til kugler (pas på den ikke bliver for hård, når kokosolien bliver kold).
6. Rul dejen ud til lange pølser og del dem i stykker på ca. 1 cm. Rul stykkerne til pebernødder og kom dem på en bageplade beklædt med papir.
7. Bag dem ved 175 grader almindelig ovn ca. 12 minutter.

Velbekomme og go jul. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.