Pina Colada Is

Vi forlader skønne Istanbul og rejser mod Danmark i dag, men inden da, sender jeg jer denne lækre sommer-is… I skal bare selv lave den. 🙂

Isen tager 5 minutter at lave, og indeholder i øvrigt hverken mælk eller raffineret sukker.

PINA COLADA IS
– 300 gram ananas
– 1 dl usaltede cashewnødder
– den fede del fra 1 dåse kokosmælk (IKKE light! – stil dem evt. på køl nogle timer inden, så er det nemmere kun at fange den fede del – resten er nemlig bare vand)
– 1 banan
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– evt. 2 spsk. sukrin melis

1. Kom det hele  i en blender og blend grundigt.
2. Kom massen i en gammel isbøtte eller en brødform og stil den i fryseren i minimum 6 timer.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.