Pistaciekage med chokoladeganache

PISTACIEKAGE MED CHOKOLADEGANACHE:
Pistaciekage:
– 150 gram pistaciemel (blend selv usaltede pistacienødder til fint mel i en blender)
– 4 æg
– 200 gram kokossukker
– 75 gram mandelsmør
– 2 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver

1. tænd ovnen på 160 grader almindelig ovn.
2.Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Kom resten af ingredienserne i en skål og pisk igen.
4. Kom kage dejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

Chokoladeganache:
– 1 avocado
– 100 gram mørk chokolade ? jeg brugte en blanding af to økologiske chokolader fra Vivani ? en meget mørk og en lys ? som begge er sødet med kokossukker i stedet for almindelig sukker, og derfor påvirker blodsukkeret meget mindre. Den ene har en kakaoprocent på 92 og den anden en 50.
– 4 spsk. kokossukker
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

1. Smelt chokolade og kokossukker over vandbad.
2. Kom den smeltede chokolade, avocadoen og vaniljen i en skål og blend det sammen med en stavblender.
3. Kom chokoladeganachen på den afkølede kage.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.