Podcast “Anden til Venstre” med Anne Kirstine Søndergaard (sangeren Patrick Dorgans kæreste)

Patrick DorganPatrick Dorgan

Velkommen til 10. afsnit af min podcast ?Anden til venstre?.

Anne Kirstine Søndergaard lever sammen med sangeren Patrick Dorgan.

Anne Kirstine Søndergaard: ?Der har altid været en krog i hjertet på mig, som bare hang fast i ham?

Anne og jeg tager en snak om aldersforskel, om attraktiv direkthed, om at forene popstjernelivet med familielivet, tanker om hvornår og hvordan ?mor-følelsen? rammer, at man både bliver stærkere og mere skrøbelig, når man bliver mor og om fødsler og frieri.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten fem stjerner på iTunes og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK! <3

Lyt til det 10. afsnit af “Anden til Venstre” her:

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.