Podcast “Anden til Venstre” med Annette K Nielsen (gift med forfatteren Leonora Christina Skov)

Velkommen til andet afsnit i sæson to af “Anden til venstre”.

Annette K Nielsen er gift med forfatteren Leonora Christina Skov.

Annette K Nielsen: “Alle mennesker har i virkeligheden en “spring ud-historie”.

Annette og jeg tager, blandt meget andet, en snak om Leonoras selvbiografiske roman “Den der lever stille” – og om livet før, under og efter dén. Vi taler også om barndom, svigt, skyld, aldersforskel, medgang og modgang og om kærlighed og mangel på samme. Selvom vi berører tunge emner, er der stadig plads til at grine – især af det absurde.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten stjerner i din podcast app og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK!
Hvis du ønsker at donere et valgfrit beløb pr. afsnit, som bliver udgivet fra du tilmelder dig, kan du gøre det HER <3

Lyt til afsnittet her:

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.