Podcast “Anden til Venstre” med Jobbe Pilgaard (Hans Pilgaards mand)

Podcast: “Anden til Venstre”

Velkommen til andet afsnit af min podcast ?Anden til venstre?.

Min gæst i dette afsnit er Jobbe Pilgaard, som er gift med TV-værten Hans Pilgaard.

Jobbe og jeg har kendt hinanden siden vi var helt små, hvilket podcasten også giver et indblik i.

Jobbe Pilgaard: “25 års aldersforskel – jeg tænker sgu aldrig over det?

Jobbe Pilgaard er gift med TV-værten Hans Pilgaard.
Jobbe og jeg tager blandt andet en snak om, hvordan det er at være det, om barndom, store egoer, at have alzheimers tæt inde på livet, vigtigheden af gode relationer, at komme hinanden ved og postkort.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten fem stjerner på iTunes og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK! <3

Lyt til det andet afsnit af “Anden til Venstre” her:

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.