Podcast “Anden til Venstre” med Lærke (skuespilleren Cyron Melvilles kæreste)

Velkommen til 11. afsnit af min podcast ?Anden til venstre?.

Anne Kirstine Søndergaard lever sammen med sangeren Patrick Dorgan.

Lærke: ?Det er en anderledes passion, og den bliver nogle gange en tredje partner?

Lærke er kærester med skuespilleren Cyron Melville og sammen har de to piger.

Lærke og jeg tager en snak om at have svært ved rampelyset, om at få familielivet til at hænge sammen med en skuespillers liv, om den tredje kærlighedspart, når man er ?den anden til venstre?, om at trække fodbold- og skuespillerkortet, om at genkende sin kæreste i forskellige roller og om at se sin kæreste kysse med andre på skærmen.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten fem stjerner på iTunes og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK! <3

Lyt til det 11. afsnit af “Anden til Venstre” her:

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.