Anden til Venstre med Andreas Gylling Æbelø ( gift med journalist Abdel Aziz Mahmoud)

Abdel Aziz Mahmouds mand

Velkommen til niende afsnit i sæson to af “Anden til venstre”.

Andreas Gylling Æbelø: “Man kan ikke trække vejret, hvis ikke man får lov at være, den man er”.

Andreas Gylling Æbelø er gift med journalist, radio- og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud.

Andreas og jeg taler om, hvordan folk taler til hinanden på de sociale medier versus i det virkelig liv, om den ambivalente følelse ved at finde ud af, at man er homoseksuel og rationelt vide, at det er okay, men samtidig være præget til at mene det modsatte.
Vi taler også om, hvordan det var at være med på Abdels officielle spring ud-rejse og om at se det som en fordel at være fælles i at være troende – selvom det er på kryds af religioner. Og så taler vi om nutidens datingkultur og om at et godt forhold kræver, at man lægger sin energi i det.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten stjerner i din podcast app og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK!
Hvis du ønsker at donere et valgfrit beløb pr. afsnit, som bliver udgivet fra du tilmelder dig, kan du gøre det HER <3

Lyt til afsnittet her:

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.