Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni

Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni – som tager nul sekunder fra din tid om morgenen.

Vigtigt: Grøden skal røres sammen aftenen inden den skal spises, så gør køleskabet resten af arbejdet. 🙂

Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni:
(to portioner)
– 2 dl havregryn havregryn
– 4 spsk. valgfri frø (jeg brugte chiafrø, afskallede hampfrø, hørfrø og sesamfrø)
– 3 dl mandelmælk
– 30 gram vaniljeproteinpulver
– 1 tsk. himalayasalt
– 150 gram bær (jeg brugte frosne “bærsymfoni”)

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mandelmælk og bær og bland igen. Stil det på køl natten over. 🙂

Tip: Tilsæt evt. en daglig dosis af mælkesyrebakterier.

Note: proteinpulveret kan udelades og erstattes med lidt vaniljepulver – brug i så fald evt. lidt mindre mandelmælk.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.