Pumpkin pancakes

Efteråret er for alvor over os, Halloween nærmer sig med hastige skridt og græskar-temaet på kvisten fortsætter i stor stil.Denne gang får I opskriften på nogle uhyre lækre græskarpandekager – uhyre, get it?!! 🙂

PUMPKIN PANCAKES:
– 2,5 dl græskarpuré – enten fra dåse eller hjemmelavet – se vejledning nederst i opslaget.
– 3 dl havregryn
– 3 dl rismælk
– 2 æg
– 2 spsk. kokosolie
– 1 spsk. sirup eller honning eller 2 spsk. sukrin eller sukrin gold.
– 1 spsk. citronsaft eller 1 tsk. æbleeddike.
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk. stødt ingefær
– 1/4 tsk. stødt nelliker
– 1/4 tsk. stødt muskatnød
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver
– Ca. 1/2 tsk. salt

1. Blend det hele godt i en blender.
2. Sørg for, at din pande er ordentligt varm og skru derefter ned på svag/middel varme.
3. Steg små pandekager i kokosolie.

Serveringsforslag:
1. Server pandekagerne med sirup/honning og hakkede nødder.
2. Server pandekagerne med skyr blandet med vanilje og hakkede mandler.
2. Server pandekagerne med en flødeostglasur lavet af 50 gram neutral flødeost, 1 tsk. lime og 2 tsk. honning.

Hjemmelavet græskarpuré:
– Et hokkaido græskar.

1. Vask hokkaido græskaret grundigt.
2. Halver det og fjern kernerne med en ske.
3. Skær græskaret i både.
4. Bag det ved 130 grader varmluft i ca. en time – til de er møre.
5. Lad bådene køle lidt af og fjern skrællen forsigtigt med en kniv – jeg fjernede ikke al skrællen.
6. Blend græskar bådene med en stavblender – tilsæt evt. en smule vand.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.