Quinoa-mandelgrød med granatæble og lakrids

QUINOA-MANDELGRØD MED GRANATÆBLE OG LAKRIDS:
– 1 dl quinoa.
– 2 dl mandelmælk
– 1 spsk. mandelsmør
– 1 granatæble
– 2 spsk. sødning (jeg brugte sukrin gold)
– 1/2 tsk. Rålakridspulver fra Urtekram
– et drys ren vanilje fra Urtekram
– lidt salt
– en lille håndfuld hakkede mandler (evt. bagte).
1. Skyl quinoaen og kom den derefter i en gryde sammen med mandelmælken. Lad det simre ved svag varme i ca. 15 min.
2. Tilsæt resten af ingredienserne, undtaget mandler, og rør det sammen.
3. Top med mandler og evt. mere lakridspulver.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.