Quinoagrød med blåbær, kanel, cashewnød og lakrids

Få en dejlig, protein- og fiberrig start på dagen med den her lækre quinoagrød med blåbær, kanel, cashewnød og lakrids. MUMS!

QUINOAGRØD MED BLÅBÆR, KANEL, CASHEWNØD OG LAKRIDS:
(to portioner)
– 2 dl quinoa (de lyse/gule)
– 5 dl mandelmælk
– 1 dl blåbær
– 2 tsk. kanel
– 2 spsk. akaciehonning
– 1 spsk. cashewsmør (eller en anden nøddesmør)
– Et godt drys ren vanilje (urtekram)
– 1/2 tsk. salt
– Lidt hakkede cashewnødder (eller andre nødder eller mandler)
– Rålakridspulver fra Urtekram til topping

1. Skyl quinoaen grundigt.
2. Bring quinoa og mandelmælk i kog under omrøring, og lad det derefter simre ved svag varme i ca. 15-20 min.
3. Når quinoaen har optaget mælken, og er blevet tyk som grød, tilsættes blåbær, kanel, cashewsmør, akaciehonning, vanilje, og salt.
4. Top med hakkede cashewnødder og rålakridspulver.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.