Rabarbertærte

RABARBERTÆRTE:
– 150 gram smagsneutral kokosolie
– 150 gram kokossukker
– 3 æg
– 100 gram mandelsmør
– 100 gram fedtreduceret mandelmel
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 spsk. bagepulver
– 300 gram rabarber

1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn.
2. Pisk kokossukker med smeltet kokosolie.
3. Tilsæt æggene ét af gangen og pisk grundigt imens.
4. Tilsæt derefter mandelsmør. Vend det bare i med en ske – det må gerne være lidt klumpet.
5. Bland mandelmel, vaniljepulver og bagepulver i en skål, bland det sammen og sigt det derefter i dejen. Vend det forsigtigt i dejen til den er ensartet.
6. Kom kagedejen i en smurt form. Skær rabarberne i skiver på ca. 1 cm. og fordel dem og tryk forsigtigt ned i kagedejens overflade.
7. Bag kagen i ca. 45 minutter.

Server evt. med skyr blandet med ren vaniljepulver.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.