Stephanie Fisker

Raw cashew/cheesecake med mandelbund og kirsebærcreme

I fredags havde vi besøg af dejlige veninder og venner. – Vi serverede champagne som velkomstdrink, vi nød god italiensk rødvin til 5 forskellige hjemmelavede pizzaer, vi fik den lækreste danske kirsebærvin til desserten og en bailey-rom til kaffen og mine hjemmelavede trøfler (se tidligere indlæg).
Det var en enormt hyggelig aften og nu vil jeg dele en lille bid derfra med jer.. Desserten – for wow, hvor var den god!!RAW CASHEW/CHEESECAKE MED MANDELBUND OG KIRSEBÆRCREME:

Kagebund:
– 15 saftige dadler (husk at fjerne stenene)
– 2 dl mandler
– En knivspids salt

Giv alle ingredienser til bunden en tur i foodprocessoren – men ikke for længe – lad gerne mandlerne have bid.
Hvis ikke du har en foodprocessor, moses dadlerne med en gaffel og mandlerne får en hurtig tur i blenderen, hvorefter mandler og daddelmosen blandes sammen.
Fordel massen med fingrene i et smurt tærtefad.

Første lag:
– 4 dl cashewnødder (stilles i blød i nogle timer eller natten over)
– 100 gram neutral flødeost
– saften fra to øko citroner og revet skal fra én af dem
– 1 dl kokosolie
– 1 dl akaciehonning
– ca. 1/2 tsk. ren vaniljepulver

Kom de udblødte cashewnødder og resten af ingredienserne i en skål og blend det sammen med en stavblender.
Hæld første lag over bunden.

Andet lag:
– 100 gram flødeost
– ca. en dl kirsebær (uden sten)
– ca. 1 spsk. honning
– evt. lidt ren vaniljepulver

Kom ingredienserne til andet lag i en skål og blend med en stavblender.
Hæld andet lag over første lag.

Stil kagen i fryseren i minimum 5 timer.
Tag den ud ca. 15-30 min før servering.


Velbekomme. 🙂
Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com