Raw cashew/cheesecake med mandelbund og kirsebærcreme

I fredags havde vi besøg af dejlige veninder og venner. – Vi serverede champagne som velkomstdrink, vi nød god italiensk rødvin til 5 forskellige hjemmelavede pizzaer, vi fik den lækreste danske kirsebærvin til desserten og en bailey-rom til kaffen og mine hjemmelavede trøfler (se tidligere indlæg).
Det var en enormt hyggelig aften og nu vil jeg dele en lille bid derfra med jer.. Desserten – for wow, hvor var den god!!RAW CASHEW/CHEESECAKE MED MANDELBUND OG KIRSEBÆRCREME:

Kagebund:
– 15 saftige dadler (husk at fjerne stenene)
– 2 dl mandler
– En knivspids salt

Giv alle ingredienser til bunden en tur i foodprocessoren – men ikke for længe – lad gerne mandlerne have bid.
Hvis ikke du har en foodprocessor, moses dadlerne med en gaffel og mandlerne får en hurtig tur i blenderen, hvorefter mandler og daddelmosen blandes sammen.
Fordel massen med fingrene i et smurt tærtefad.

Første lag:
– 4 dl cashewnødder (stilles i blød i nogle timer eller natten over)
– 100 gram neutral flødeost
– saften fra to øko citroner og revet skal fra én af dem
– 1 dl kokosolie
– 1 dl akaciehonning
– ca. 1/2 tsk. ren vaniljepulver

Kom de udblødte cashewnødder og resten af ingredienserne i en skål og blend det sammen med en stavblender.
Hæld første lag over bunden.

Andet lag:
– 100 gram flødeost
– ca. en dl kirsebær (uden sten)
– ca. 1 spsk. honning
– evt. lidt ren vaniljepulver

Kom ingredienserne til andet lag i en skål og blend med en stavblender.
Hæld andet lag over første lag.

Stil kagen i fryseren i minimum 5 timer.
Tag den ud ca. 15-30 min før servering.


Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.