Red Barnet auktion – højestbydende får Kasper Fiskers pokal-spillertrøje

Kasper Fisker

Red Barnet auktion: Byd på Kasper Fiskers spillertrøje, som han vandt pokalen i sidste år.

Skriv dit bud i kommentarfeltet – højestbydende får trøjen tilsendt. Pengene går ubeskåret til Red Barnet. Auktionen slutter den 28. marts klokken 22.00.

Husk at notere din mail eller dit telefonnummer, så Kasper kan tage direkte kontakt til dig, hvis du er den højestbydende.

Som I måske nok ved, holder jeg meget af at hyggesvine min mand, når han gør sig fortjent til dét – hvilket han ofte gør.. men jeg holder også meget af at bakke ham op, når han fortjener dét – og det gør han nu.
Kasper er blevet Red Barnet ambassadør og hvis der er nogen, der fortjener opbakning, så er det dem.
Efter jeg er blevet mor, er jeg stoppet med at se film og lignende med børn, som lider, er forsømte eller dør og det er jo sådan set et fint nok fravalg, fordi jeg ganske enkelt ikke kan holde ud at se på det, men det betyder ikke, at vi skal vende det blinde øje til, at det faktisk forholder sig sådan for mange børn i verden. Det må være vores fornemmeste opgave i livet, at passe på børnene, som ikke selv kan det. Vi kan ikke redde hele verden, men vi kan gøre tilværelsen bedre for mange af dem, som vi deler den med og som ikke har de samme forudsætninger som os selv. Red Barnet redder børn og det er en redningsaktion, jeg vil være en del af.
Du kan også være med og samtidig blive ejeren af Kaspers spillertrøje, som han havde på under pokalfinalen sidste år – og under fejringen, da Brøndby vandt pokalen.

Du kan naturligvis også donere penge til Red Barnet uden at byde på Kaspers spillertrøje. Det gør du lige HER.

Det siger Kasper selv om at være Red Barnet ambassadør:

“Jeg er far. Og hvis der er én ting, der er fælles for alle forældre, så er det, at vi vil det bedste for vores børn. Det knuser derfor altid mit hjerte, når jeg ser eller hører historier om børn, der ikke har de samme muligheder eller livsvilkår som mine egne børn.

Derfor vil jeg sammen med Red Barnet være med til samle midler ind, der kan være med til at sørge for, at børn både i Danmark og udlandet kan få lov til at være netop børn.

Så derfor vil jeg mod et lille beløb, der naturligvis går ubeskåret til Red Barnet lave eksempelvis konfirmations-hilsner til glade Brøndby-fans. Og hvis du vil give en specielt mindeværdig gave, så kommer jeg også gerne og besøger festen til en selfie, snak og ikke mindst en overraskelse.

Der vil også komme forskellige auktioner med spilletrøjer, bolde osv.

Husk også at tilmelde jer indsamlingen den 1/10.

Følg med på mine sociale medier hvis du vil vide mere.

Venlig Hilsen
Kasper Fisker.”

SÅDAN GØR DU:

Hvis du ønsker en hilsen, gør du følgende:

Giv et bidrag på minimum 100 kr. (man må naturligvis gerne give mere).
Husk at skrive dit navn og din e-mail.

Når du har doneret pengene (DET GØR DU LIGE HER), skal du sende en mail til: redbarnetmedkasperfisker@gmail.com

Her skal du skrive dit eget navn og hvad jeg skal sige på den videohilsen, som jeg skal sende; navn, alder, anledning, er vedkommende brøndbyfan osv.
Når jeg har modtaget din mail, laver jeg den personlige videohilsen og sender den til dig.

På forhånd mange tak for støtten som går 100% til Red Barnet.
Tak fordi du støtter Red Barnet med Kasper Fisker.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.