Stephanie Fisker

Risalamande med fuldkornsrisflager og kokosflødeskum

Risalamande

Risalamande med fuldkornsrisflager og kokosflødeskum

Glædelig jul alle sammen. 🙂

På mit julekursus lavede og spiste vi min Risengrød af fuldkornrisflager på fem minutter. Alle de søde deltagere var vilde med den, og én af dem er inspirerede mig til at videreudvikle den til en risalamande – og tak for det siger jeg (og nok også I) bare! 😉

Risalamanden er lynhurtig at lave. Den er lavet på fuldkornsrisflager i stedet for ris og den indeholder ikke komælk (og derfor heller ikke laktose), fløde eller raffineret sukker. Den indeholder heller ikke gluten, hvis nogen går op i det.. men det gør en almindelig risengrød heller ikke. 🙂

Jeg kunne ikke skaffe kirsebær på denne tid af året, så jeg kunne desværre ikke lave en opskrift på kirsebærsauce.

Jeg håber, I alle får den dejligste jul med en kæmpe portion kærlighed. Og risalamande. <3

Risalamande med fuldkornsrisflager og kokosflødeskum:

Det skal du bruge:

– 1000 gram risengrød af den her opskrift: “Risengrød af fuldkornrisflager på fem minutter”
– 3 dl kokosmælk (den tykke del)
– 100 gram mandler (evt. bagte)
– 50 gram kokossukker
– 1 tsk. ren vanilje

Tip: Jeg er vild med kokosmælken fra Änglamark, fordi næsten det hele er den tykke del – og næsten ingen vand.

Note: Ved at bage mandler ved 150 grader i 15 minutter, fremhæver du mandlernes smag.

Sådan gør du:

1. Hak mandlerne.
2. Pisk 3 dl af den tykke del af kokosmælken til flødeskum. Pisk derefter vaniljepulver og kokossukker i også.
2. Bland kokosflødeskummet og hakkede mandler sammen med risengrøden.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com