Risdrik med kirsebær, vanilje og mandel

Min appetit er ikke styret af årstider, vejret og den slags. Jeg er lidt af en rebelsk type, som spiser risengrød om sommeren og drikker varm kakao hele året rundt. 😀

Den anden dag fik jeg pludselig lyst til risalamande, så det var med dét i tankerne, jeg lavede denne risdrik med kirsebær, vanilje og mandel. Udover at den smager dejligt – også på en sommerdag – så er den også proteinrig, hvis man ønsker det. Den kan nemlig laves med eller uden proteinpulver.

Du vælger også selv om den skal være vegansk og laktosefri. Hvis man ønsker dét, kan man bruge en proteinpulver lavet på eksempelvis ris eller soja – eller helt udelade proteinpulveret.

Så hvis man ønsker en anderledes proteindrik eller en atypisk sommerdrik, så bør man prøve følgende opskrift!

Risdrik med kirsebær, vanilje og mandel:
(to glas)
– 2 dl rismælk
– 200 gram kirsebær (vægten er efter stenene er fjernet)
– 25 gram mandler
– 1 drys ren vaniljepulver
– 1 scoop (ca. 35 gram) vaniljeproteinpulver eller ekstra ren vaniljepulver
– laves den uden proteinpulver, bør man tilsætte lidt sirup eller lignende
– evt. en håndfuld isterninger

Kom det hele i en blender og blend grundigt.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.