Stephanie Fisker

Risengrød af fuldkornrisflager på fem minutter

Risengrød

Risengrød af fuldkornrisflager på fem minutter

Jeg kunne spise risengrød året rundt og på alle tidspunkter af døgnet. Så det gør jeg! 😀

Den her version smager af risengrød, men den er lavet på fuldkornsrisflager og tager kun fem minutter at lave.

Derudover har jeg erstattet komælk med havremælk og kanelsukker med kanelkokossukker.

Du vælger selv hvilken slags smør, du ønsker. Jeg synes, det er vildt lækkert både med Naturli’ smørbar, nøddesmør og rigtig øko smør, naturligvis. 😉

Vi får tit den her risengrød til morgenmad. Børnene elsker det – og det gør jeg også. 🙂

Risengrød af fuldkornrisflager på fem minutter:
(en portion)

Det skal du bruge:

Grød:

– 2 dl fuldkornsrisflager
– 2 dl vand
– 2 dl valgfri mælk (jeg bruger havremælk – og det bliver super lækkert)
– evt. 2 spsk. tørret kokosmælk (det gør det helt vildt cremet og endnu mere lækkert – uden at smage for meget af kokos)

Topping:

– En klat rigtig smør, Naturli’ smørbar eller nøddesmør
– kanel blandet med kokossukker eller Zukit.

Sådan gør du:

1. Kom alle ingredienserne til grøden i en kasserolle og varm det op under omrøring til det er blevet til grød (det tager ca. fem minutter).

Server med en valgfri smør og kanel”sukker”.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com