Rødbedesuppe

RØDBEDESUPPER:
(4-6 personer)
– Olivenolie
– 3 fed hvidløg
– 3 skalotteløg
– Timian
-Dild
– Persille
– 700 gram rødbeder i tern
– 200 gram kartofler i tern
– 200 gram knoldselleri i tern
– 1 dåse flåede tomater
– 1 dl. fløde
– 1 liter hønseboullion
– 1/2 dl. balsamico
– 1 spsk. honning
– 1,5 – 2 tsk. røget paprika
– salt og peber

1.Sauter løg, hvidløg og de friske krydderurter i olivenolie.
2. Skræl rodfrugterne og skær dem i tern og svits dem sammen med løg, hvidløg og krydderurter.
3. Tilsæt de flåede tomater og hønseboullionen.
4. Tilsæt balsamico, honning og røget paprika.
5. Kog suppen i 30 min under låg ved svag varme.
6. Blend suppen med en stavblender og tilsæt derefter fløde.
7. smag til med salt og peber.

Jeg serverede suppen med cremefraiche, stegt parmaskinke og hjemmebagt groft flute (find opskriften under “Hjemmebag”.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.